Wednesday, November 7, 2012

Wordless Wednesday #2

♥♥♥

 
white

Monday, November 5, 2012

-tersesat menuju hatimu-

assalamaualaikum  (✿◠‿◠)

perhh perhh..mengancam tak tittle...
"TERSESAT MENUJU HATIMU"

ngeeeee :D
tk tau nk mula dari mane...but i'm sure that i'm fall in love
what??
true??
ngaaaa...
JERIT jerit...

siapa dia yang bertuah sangat tu...
acehhh
bertuah sangat...
opkos lah bertuah...hati ni susah tau nk accept orang..
"jodoh"
ye mungkin..amin insyaallah :)

sejak-sejak ni die je kwan gaduh,comel-comel-bucuk-bucuk,nakal-nakal,manja-manja..
ape lg ea...
haa..selain mak abah die jugak selalu kejut bangun subuh..
terharu...
terima kasih mak abah lencai ♥
ngeee

walaupn duduk sama daerah tk bermakna kami ni selalu dating ok...
no no no
kami jumpa jarang jarang tau
masing masing bzy dgn komitmen sendiri
die bzy dgn Lensa Hati
n me
sure my work...

lumrah la kan...
mna ada manusia yang tak cemburu...
TIPU
kalau korang semua takde perasaan tu...
sure lah ada kn...
lagi lagi org yg baru nk berputik ni...
acehhh
hahahahaha
tapi takpe lah...nk buat macam mana...kena terima dapat org pemes mcm tu...retis katanye...
bluwerrkkkk...
awk jgn nk pemes sangat....klau awk bleh cemburu...saya lagi cemburu tau tau...
ngeee...

*dah sampai sini je saya nk meroyan...banyak banyak karang sume tk larat nk baca..
almaklumlah,yang meroyan ni tak pemes lg...
ngehhhhh3x

nah tengok niiii (>‿♥)

lencai wif lengloi
ayat die selalu,,,,ngeee
okey stop stop

byeeee