Thursday, February 7, 2013

-Last Night-

Assalamualaikum salam sejahtera (✿◠‿◠)

Alhamdulillah mari kita sama sama panjatkan kesyukuran atas segala nikmat yang telah di berikan oleh Allah SWT, terutamanya nikmat iman dan kehidupan :)

lama sangat rasanya tak update entri...just update kt dairi sendiri je lah yang sempat..malam ni tak tau lah kenapa mood untuk update entri tiba tiba membuak...terlalu banyak dugaan dalam kehidupan seharian...alhamdulillah...

ekceli aku tadi dalam jamban banyak idea keluar,tapi dalam banyak banyak tu aku amik yang penting je lah...miahaha...huhh...

okey serious serious....

hrm memandangkan kekangan kerja sekarang ni membosankan,terasa ingin cuba bidang baru...TAILOR and BISNES....wuhhaaa...terasa tercabar okey,,,,memang tercabar....practice make perfect~!
yesss...I CAN DO IT! tapi aku ni serious ke memain tah...insyaallah...serious ni.

okey ekceli nak mintak maaf kat en.shumi...kita ni serupa je...huhu...takda niat pn sebenarmya nak buat awak marah en.shumi..lagi nk buat benda jadi rumit....tak terlintas langsung..anggapan kita sama...perasaan cemburu tu...macam apa yang awk nampak and apa yang saya nampak...macam saya jugak,,,tak nafikan..tu memang kesalahan saya la...i'm so sory..I will explain to you..cerita kita ni boleh buat novel...rasa nak mengarang je pulak...

okey la sampai sini je... hilang idea...malam tadi punya lah banyak,tetiba pulak karen takda...tak boleh set terus..esok esok karang update lain lah ye...

en.shumi saya nak bagtau nieh 
Imissyou 
takecare okey...
huhuhu :3
kbai

*perasaan sayang tu tak boleh di paksa*

okey ini last..bye ^_^





No comments:

Post a Comment